Kompatibilní verze
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 113.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 142.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Filetto di orata con peperoni
25 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Involtini di spigola
40 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min