Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

4.6 18 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di filetti di cernia
  • 1 scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 200 g di porro a rondelle
  • 20 g farina
  • olio di semi di arachide per frittura
  • 1 pizzico di pepe macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 113.2 g
Kalorie 7916 kJ / 1892 kcal
Tuk 142.7 g
Sacharidy 41.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...