Kompatibilní verze
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 113.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 142.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Sogliola gratinata e mele
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Involtini di spigola
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min