
Kompatibilní verze
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1892 kcal / 7916 kJ
- Protein
- 113.2 g
- Tuk
- 142.7 g
- Sacharidy
- 41.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetti di rombo in salsa di noci
2hod. 30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min