Kompatibilní verze
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Protein
- 113.2 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Tuk
- 142.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1u.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Turbanti di spigola e arancio
1u.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min