Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1h 15min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Mousse aux pommes
40 λεπτ.
Gratin aux fruits rouges
20min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min