Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.3 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
4 portions

Suroviny

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
  • 20 g de jus de citron
  • 2 blancs d'œufs
  • 60 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 35% m.g. très froide

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.3 g
Kalorie 946 kJ / 226 kcal
Tuk 12.3 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...