Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2j 15 menit
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1u. 50min
Pannacotta au melon
2j 15 menit
Mousse à l'abricot
3u. 30min
Gâteau magique au citron
3 Std. 15 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Cake au crabe
55 min