Mousse à l'abricot
TM6 TM5 TM31

Mousse à l'abricot

3.4 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
  • 20 g de jus de citron
  • 2 blancs d'œufs
  • 60 g de sucre en poudre
  • 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
946 kJ / 226 kcal
Protein
4.3 g
Sacharidy
23 g
Tuk
12.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty