Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 brins de persil plat frais, équeutés
- 300 g de gésiers de canard confits, égouttés (sans graisse)
- 500 g de cuisses de canard confites, sans la peau et effilochées grossièrement (1 boîte de 4 cuisses), réserver la graisse et la gelée (voir "Conseil(s)")
- 15 g de cognac
- 2 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3399 kJ / 809 kcal
- Protein
- 126.5 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6 godz.
Sauce cocktail
10 Min
Sauce soubise
30 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Confit d'oignons
30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce au cidre
20 Min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Foie gras de canard
72 godz.