Kompatibilní verze
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 250 g de langostinos crudos sin pelar
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o morralla (huesos de rape, salmonetes, pescados de roca, galeras, etc.)
- 100 g de cebolla
- 700 g de agua
Arroz
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de calamares limpios y en trozos
- 200 g de sepia limpia y en trozos
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
1
cucharada de perejil fresco picado
nebo 1 cucharada de perejil seco picado - 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de guisantes congelados (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1897 kJ / 454 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 52.77 g
- Tuk
- 14.42 g
- Vláknina
- 2.35 g
Alternativní recepty
Arroz con pulpitos de playa
1 godz. 5 min
Caldillo romañolo
35 Min
Pulpo y rape amariscado
1h 15 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Paella
1h 10min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con bogavante
1h
Fideuá de mariscos
45min
Arroz a banda
1h
Paella de marisco
50min