![Arroz caldoso con pez espada Arroz caldoso con pez espada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/154AFACB-2C34-4DB7-8BA1-19C0272B675D/Derivates/05349A75-70A3-4564-9266-A2C9C8DE0AAB.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 chalota
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53.25 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 2.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 godz. 20 min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz caldoso para dos
1 godz. 10 min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz caldoso con especias
40min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Patatas guisadas con gambones
1h
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Patatas guisadas con calamares
40min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Alubias con bacalao
30min