Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 chalota
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53.25 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 2.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz caldoso con especias
40min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Mero en amarillo
45min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30min