Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ñora (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 chalota
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de filetes de pez espada en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 53.25 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 2.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40min
Arroz meloso con codornices
1 godz. 10 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz caldoso para dos
1 godz. 10 min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min
Patatas guisadas con gambones
1h
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Arroz caldoso con mejillones
50 Min
Arroz caldoso con especias
40min
Fideuá con pollo y langostinos
30min