
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 236 kcal / 990 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldereta de cordero
50min
Cordero al ajillo
1hod.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Caldereta manchega
1hod.
Carrilleras al pimentón con verduras
1hod. 20min
Estofado de ciervo con setas
1hod.
Conejo a la sidra
1hod.
Costillas al vino con arroz
1hod.
Carrilleras de ternera estofadas
9hod.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1hod.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1hod. 10min