Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 600 g de carne de ciervo en trozos pequeños
- 70 g de vino tinto
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 10 g de vinagre de jerez
- 15 g de cacao puro en polvo
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Caldereta de cordero
50min
Pollo en pepitoria
45 Min
Pollo al chilindrón
45 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Picantones a la cerveza
2h
Caldereta manchega
1 Std.
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Perdices confitadas
26h 30 phút
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Arroz con cordero
1h 10min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 Min