Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs de poulet
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g d'oignons rouges
- 30 g de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 10 g de piment vert frais
- 15 g de coriandre fraîche, équeutée
- 15 g d'huile d'olive
- 80 g de pâte de curry rouge
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 250 g de lait de coco
- 600 g d'eau
- 25 g de fond de volaille
- 2 pincées de sel
- 4 pak-choï (petite taille), lavés en feuilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Soupe Pho
40 min
Salade Bo bun
12 Std.
Curry vert de cabillaud
50 min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 min
Fondue asiatique au satay
1h 15min
Laab kai (Salade au poulet)
35 Min
Soupe de poulet au citron vert
35 Min
Poulet à la pékinoise
45 Min
Curry de crevettes et choux pak-choï
40 min
Soupe de poulet thaïe
50 min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Chou chinois aux crevettes
40 min