Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs de poulet
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g d'oignons rouges
- 30 g de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 10 g de piment vert frais
- 15 g de coriandre fraîche, équeutée
- 15 g d'huile d'olive
- 80 g de pâte de curry rouge
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 250 g de lait de coco
- 600 g d'eau
- 25 g de fond de volaille
- 2 pincées de sel
- 4 pak-choï (petite taille), lavés en feuilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Porc aux légumes à la Chinoise
1 Std. 20 Min
Soupe de poulet à la citronnelle
35 Min
Brochettes de porc satay
25 Min
Curry rouge thaï
1 Std.
Dinde aux blettes et champignons
40 Min
Curry de crevettes et choux pak-choï
40 Min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45 Min
Poulet à la pékinoise
45 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45 min.
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 Min