Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 blancs de poulet
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g d'oignons rouges
- 30 g de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 10 g de piment vert frais
- 15 g de coriandre fraîche, équeutée
- 15 g d'huile d'olive
- 80 g de pâte de curry rouge
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 250 g de lait de coco
- 600 g d'eau
- 25 g de fond de volaille
- 2 pincées de sel
- 4 pak-choï (petite taille), lavés en feuilles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 509 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12h 55 min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Laab kai (Salade au poulet)
35min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Curry vert de cabillaud
50min
Salade Bo bun
12h
Curry de crevettes et choux pak-choï
40min
Brochettes de porc satay
25min
Poulet aux noix de cajou et basilic thaï
45min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Soupe Pho
40min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min