Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 110 g di cipolla rossa, in quarti
- 30 g di sedano, a pezzi
- 30 g di carota, a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di origano secco
- 285 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 900 g di brodo vegetale
- 140 g di pasta secca, tipo ditalini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Pasta e lenticchie
50 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Pasta e fagioli
40 min
Pasta e fagioli
50 min
Pasta con lenticchie rosse e salsiccia
35 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min