Kompatibilní verze
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Robalo
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 1 robalo (1500 g aprox.)
Arroz
- 2 dentes de alho
- 40 g chalota
- 30 g azeite
- 500 g água
- 500 g champanhe
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 15 g avelã torrada
- 15 g pinhões torrados
- 15 g pistácio torrado
- 15 g amêndoa torrada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
- Protein
- 87.3 g
- Sacharidy
- 116.6 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1825.2 mg
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min
Raia com molho de pitau
45 Min
Risoto verde com salmão
45 Min
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40min
Poufs de camarão e pescada
2 Std.
Aveludado de mexilhão
50 Min
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3hod.
Risoto de dourada
1h
Peixe ao sal
1h