Kompatibilní verze
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Robalo
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (tomilho-limão, manjericão, funcho e salsa)
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 1 robalo (1500 g aprox.)
Arroz
- 2 dentes de alho
- 40 g chalota
- 30 g azeite
- 500 g água
- 500 g champanhe
- 1 c. chá de sal
- 350 g arroz agulha
- 15 g avelã torrada
- 15 g pinhões torrados
- 15 g pistácio torrado
- 15 g amêndoa torrada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4520.2 kJ / 1080.4 kcal
- Protein
- 87.3 g
- Sacharidy
- 116.6 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1825.2 mg
Alternativní recepty
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Sopa rica de peixe
2j 30 menit
Massa verde com olhos
40min
Peras a vapor com massa folhada
1h
Clafoutis de limão e sementes de papoila
35min
Piccalilli
12hod.
Bruschetta de espargos e ovos quentes
40min
Empada de coelho
2h
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Recheio de sapateira
1h 15min