Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Dinkelreis
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, etwas mehr zum Anbraten
- 50 g Weißwein
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g frische Eierschwammerl, geputzt, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Grünes Spargel-Risotto
45min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h