Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 750 g Fleischparadeiser, geviertelt
- 300 g Paprika, gemischt (rot und gelb), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl und 20 g vom Öl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Rollgerste
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
- 250 g weiße Bohnen, gewaschen und abgetropft
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 433 mg
Alternativní recepty
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Belugalinsen-Lasagne
3 godz. 35 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min