Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 750 g Fleischparadeiser, geviertelt
- 300 g Paprika, gemischt (rot und gelb), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl und 20 g vom Öl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Rollgerste
- 250 g Käferbohnen, gewaschen und abgetropft
- 250 g weiße Bohnen, gewaschen und abgetropft
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 433 mg
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Ratatouille
45min
Minestrone mit Kichererbsen
45min
Gemüsereis mit Ei
35min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 godz. 20 min
One Pot Pasta Ratatouille
35min