Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 641.8 mg
Alternativní recepty
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Venison Wellington
3h 30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min