Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 40.5 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 641.8 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Steamed fish with green mash
50 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min