Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 25 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • eschalots
    30 g
  • red wine
    150 g
  • carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)
    300 g
  • pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    130 g
  • Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    ½ tsp
  • juniper berries (volitelně)
    8
  • cherry jam
    25 g
    25 g red berry jam
  • unsalted butter
    20 g
  • cornflour
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 250 kcal / 1047 kJ
Protein 29 g
Tuk 7 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...