Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beef "Burgundy"
40min