Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pork fillet with mustard
35 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min