Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
TM5 TM6

Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables

4.4 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g eschalots
  • 150 g red wine
  • 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
  • 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 130 g water
  • ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 8 juniper berries (volitelně)
  • 25 g cherry jam
    nebo 25 g red berry jam
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tsp cornflour

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
11 g
Tuk
7 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty