Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken San Fernando
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min