
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots
- 150 g red wine
- 300 g carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
- ½ tsp Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 8 juniper berries (volitelně)
-
25
g cherry jam
nebo 25 g red berry jam - 20 g unsalted butter
- 1 tsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kcal / 1047 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Hungarian goulash
1hod. 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Beef "Burgundy"
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1hod. 10min
Pork fillet with mustard
35min