Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 718 kJ / 170 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata primavera al vapore
50 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2hod. 30min
Cous cous invernale
45 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3h 30min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Gelato al miele
10hod. 30min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Contorno di broccoli al cocco
40min