Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 15 minuti)
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Penne peperoni e noci
35min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40min
Risotto alla castellana
35min