Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 30 g Butter
- 350 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 50 g Roséwein
- 400 g Erdbeeren, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 50 g Ricotta
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2061 kJ / 488 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohl-Risotto
50min
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Bananen-Curry-Reis
45min
Schaumkuss-Milchreis mit Whiskey-Sahne-Likör
1h
Erdbeer-Gazpacho
40min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30min
Risotto mit Birnen
55min
Bananen-Curry-Suppe
30min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Lavendelcreme
5h
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min