Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rolada dyniowa
- 100 g orzechów pekan
- 100 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
-
170
g dyni, Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
nebo 170 g dyni, rozmrożonej - 25 g masła
- 150 g cukru trzcinowego
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- ¼ łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
- ¼ łyżeczki kardamonu, mielonego
- 3 jajka
Masa serowa
- 400 g serka śmietankowego, np. typu Philadelphia, o temp. pokojowej
- 20 g masła, o temp. pokojowej
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 30 g cukru pudru
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 771.9 kJ / 184.5 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 145.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buraczano-gryczane placki z serem i słonecznikiem
2h
Quiche z brokułami i kalafiorem
1h 50 min
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3h
Kulki z suszonymi śliwkami
30min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Warkocze orzechowe
2h
Ciastka marchewkowe z jabłkiem
1h 45min
Ciasto makowa panienka
7 godz. 40 min
Brownie z gruszkami
1h 15 min
Sernik gianduia
11h
Kwadraty dyniowe z orzechami
1h
Halloweenowe ciasto dyniowe
2h 10min