Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Sodík
- 594.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Cuscús especiado de verduras
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Verduras de raíz con quinoa (Cocción lenta)
3u. 15min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min