Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 29 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva virgen extra
    150 g
  • pimientas de Cayena secas enteras
    1 - 2
  • dientes de ajo
    3 - 4
  • de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
    350 - 400 g
  • de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
    500 g
  • hoja de laurel seca
    1
  • clavo
    1
  • de agua
    100 g
  • de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 628 kcal / 2627 kJ
Protein 42.1 g
Tuk 41.1 g
Sacharidy 22.6 g
Vláknina 11.6 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sodík 594.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...