Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Sodík
- 594.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Garbanzos encebollados
40min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1 godz. 30 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Bacalao confitado al ajoarriero
1u.
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Cuscús especiado de verduras
30 min