
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 628 kcal / 2627 kJ
- Protein
- 42.1 g
- Tuk
- 41.1 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Sodík
- 594.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Albóndigas de sepia y jamón
1hod.
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1hod.
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1hod. 10min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Alubias con bacalao
30min