![Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d319235c-8d93-4ced-be9a-e44e42fab088/Derivates/9c7a2957-824b-4472-b710-cc748a749335.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 3 - 4 dientes de ajo
- 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
- 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 100 g de agua
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 41.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 11.6 g
- Sodík
- 594.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 godz. 30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Rape al oporto
50 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min
Garbanzos encebollados
40 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.