Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 2 cucharaditas de pimiento choricero
- 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
-
400
g de caldo de pescado
nebo 400 g de fumet de mariscos - 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
- pimienta molida
- tomillo fresco
- sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 571.8 mg
Alternativní recepty
Txangurro
1 godz. 10 min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15min
Boletus confitados
30 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Crema de gambones
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rape en salsa americana
1h
Emulsión de patata con pulpo
50 min