![Emulsión de marmitako negro con rape Emulsión de marmitako negro con rape](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1c4fcf227a13f3ba761d27f28e15aff7/Derivates/42ae95c397f9d48dd3d5b1a9e97333dde58b6250.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 2 cucharaditas de pimiento choricero
- 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
-
400
g de caldo de pescado
nebo 400 g de fumet de mariscos - 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
- pimienta molida
- tomillo fresco
- sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 571.8 mg
Alternativní recepty
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Crema de gambones
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rape en salsa americana
1 Std.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Boletus confitados
30 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.