Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolleta en cuartos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 2 cucharaditas de pimiento choricero
- 500 g de patatas peladas y chascadas en trozos de 2-3 cm
-
400
g de caldo de pescado
nebo 400 g de fumet de mariscos - 2 - 3 bolsitas de tinta de calamar
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 6 trozos
- pimienta molida
- tomillo fresco
- sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 571.8 mg
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1 Std. 20 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1u.
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Txangurro
1h 10 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Rape en salsa americana
1u.
Crema de gambones
45min
Marmitako
40min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min