Kompatibilní verze
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de berberechos al natural (en conserva)
- 500 g de espárragos blancos (en conserva) gordos (1 tarro)
- 1 cucharada de mayonesa
- ½ diente de ajo
- 15 - 20 g de cilantro fresco y un poco más para decorar
- 30 g de pimiento verde italiano en trozos
- 40 g de aguacate
- 10 g de vinagre de jerez
- 1 pellizco de sal
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 tomates cherry en dados de 5 mm
- piel de lima rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 624 kJ / 149 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 277.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Tartar de bacalao y sandia
40 λεπτ.
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20min
Sopa fría cocktail
2h 5 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Minitostas de falso tartar de tomate
20min