Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di bietole, lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Zucchine ripiene di uova
1h
Insalata fresca di zucchine
50 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Insalata di fave e pecorino
25 min
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1h 5 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min