
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di bietole lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 253 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 17.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure miste al cartoccio
35min
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Fagottini di melanzane
1hod. 45min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Frittata con verdure
35min
Cipolle al gratin
1hod.
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Frittata di asparagi e frutta secca
1hod.
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Carciofi romani gratinati
45min