Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di bietole, lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Žádné hodnocení
Carpaccio di melanzane
45min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min