Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 9.75 g
- Vláknina
- 4.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min