Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di gamberi crudi interi
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 3 spicchi di aglio
- 200 g di acqua
- 2 filetti di pesce bianco tipo nasello (600 g circa)
- 8 patate piccole, pelate
- 8 asparagi verdi
- 30 g di cipolla
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1366 kJ / 327 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 9.75 g
- Vláknina
- 4.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min