Pasta al forno vegetariana

Pasta al forno vegetariana

3.8 26 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 500 g di ricotta fresca
  • 150 g di latte
  • 2 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 50 g di mandorle pelate
  • 150 g di pomodori secchi
  • 20 g di basilico fresco le foglie lavate
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 1 spicchio di aglio (volitelně) senz'anima
  • 1200 g di acqua
  • 400 g di pasta secca corta tipo caserecce (cottura 12 minuti)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20.9 g
Kalorie 2757 kJ / 659 kcal
Tuk 36.3 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...