Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45min
Torta di patate e mais
1h 50 min.
Torta di quinoa con cannellini
1h 5min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Plumcake salato vegetariano
1h 15min
Tagliatelle mediterranee
35min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Frittata senza uova
1h 50 min.
Pasta sfiziosa
30min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min