Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 36.3 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Gratin di patate
50min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Torta di patate e mais
1j 50 menit
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3j
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1h 20min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Pasta al forno vegan
1 Std.
Pasta al forno veloce
45 Min