Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft etwas mehr zum Garnieren
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 10 g Tomatenmark
- 40 g Olivenöl
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose, abgetropft
- 2 Stängel frischer Oregano, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 12.6 g
Alternativní recepty
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Arabischer Eintopf Koshari
35 min
Orientalischer Linseneintopf
35 min
Paradeiskraut
35 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Orientalische Linsensuppe
30 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min