Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 Blätter Basilikum
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1 gelbe Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 70 g Tomatenmark
- 70 g Wasser
- 100 g Sojahack, nicht eingeweicht
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 30 g Rotwein
- 1 - 2 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 700 - 750 g Tomaten
- ½ TL Zucker
- 1 TL Majoran
- 1 TL Oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1076 kJ / 256 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Tomatensauce mit roten Linsen und Rotwein
40 Min
Soja-Bolognese
40 Min
Chili sin Carne
25h 20min
Paprikasauce
40 Min
Gemüsefrikassee mit Duftreis
1h
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 godz. 45 min
Tofu-Bolognese
40 Min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1h 25min
Chili con Soja
45 min
Vegetarische Lasagne
10h
Vegane Bolognese
50min