Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 5 cm), dünn abgeschält
- 1300 g Wasser
- 400 g Tomaten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Harissa-Paste
- 3 TL Tomatenmark
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 300 g Feta
- 3 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2096 kJ / 500 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 min
Kichererbsencurry
45 min
Dhal
40 min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 min
Chana Masala
45 min
Indisches Gemüsecurry
1h
Dal Tadka
30 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min