
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kebabs
- 1 Bund Minze ohne Stiele
- 1 Bund Blattpetersilie ohne Stiele
- 350 g Wasser
- 150 g Bulgur
- 400 g Rinderhackfleisch mager (eventuell Tatar)
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Tomaten-Salsa
- 1 Bund Koriander ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel halbiert
- 1 Tomate (100 g), halbiert
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 302 kcal / 1264 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Würziges Orangenhähnchen mit Basmati-Reis
1h
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1h
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Avocado-Mayonnaise
15min
Caesar's Salad
30min