Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kebabs
- 1 Bund Minze, ohne Stiele
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 350 g Wasser
- 150 g Bulgur
- 400 g Rinderhackfleisch, mager (eventuell Tatar)
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Tomaten-Salsa
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Tomate (100 g), halbiert
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Smoky Aioli
15 Min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min
Salsa Verde
10 Min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20 min.
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Aioli light
5 Min
Caesar's Salad
30 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min