Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kebabs
- 1 Bund Minze, ohne Stiele
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 350 g Wasser
- 150 g Bulgur
- 400 g Rinderhackfleisch, mager (eventuell Tatar)
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
Tomaten-Salsa
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Tomate (100 g), halbiert
- ½ TL Salz
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1h 45min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Tortilla-Chips mit Tomaten-Mango-Salsa
2 godz.
Dynamite-Sauce mit Koriander
10min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 godz.
Paprikacreme
30 Min
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 Std. 15 Min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min