Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 60 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Zitronensaft
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Bulgur grob (Pilavlık Bulgur)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Oregano, getrocknet
nebo ½ TL Thymian, getrocknet - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Lammragout
1h
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 λεπτ.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min