Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Klebreis
- 1500 g Wasser
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel, in feinen Scheiben
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- 20 g Erdnussöl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenmark
- 30 g Palmzucker
- 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 600 g Rindfleisch, in Stücken (1 x 2 cm)
- 100 g Baby-Mais, aus dem Glas, geviertelt
- 100 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, ungeröstet
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Chinesische Nudelsuppe
1 Std. 35 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 Min
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4h 20min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Klebreis-Türmchen mit Schweinefleisch
2 Std. 30 Min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Biryani-Reis
45 Min