
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Klebreis
- 1500 g Wasser
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galgant (Thai-Ingwer), frische Wurzel in feinen Scheiben
- 1 rote Chilischote, getrocknet entkernt
- 20 g Erdnussöl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenmark
- 30 g Palmzucker
- 400 g Kokosmilch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 600 g Rindfleisch in Stücken (1 x 2 cm)
- 100 g Baby-Mais, aus dem Glas geviertelt
- 100 g rote Paprika in Würfeln (1 cm)
- 50 g Staudensellerie in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, ungeröstet
- 3 Stängel Koriander abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 566 kcal / 2363 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Yakisoba mit Shrimps
40min
Klebreis-Türmchen mit Schweinefleisch
2hod. 30min
Curryhuhn
2hod. 40min
Teig für Wan Tans
1hod. 15min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Nasi Goreng
50min
Chicken-Mushroom Balti
50min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9hod. 15min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.