Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 20 g di mollica di pane raffermo
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- olio extravergine di oliva per ungere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 773 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.4 g
Alternativní recepty
Frittatine agli spinaci ripiene
45 min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Verdure ripiene
1h 20 min
Sformatini di asparagi
45 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min