Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 20 g di mollica di pane raffermo
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
- 150 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- olio extravergine di oliva per ungere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 773 kJ / 184 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.4 g
Alternativní recepty
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Polpette di spinaci
35min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Torta salata di bietole
1h
Flan di cavolfiore
45min
Torta di asparagi
1h 10min
Sformatini di asparagi
45min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Polpettone vegetariano
1h 30min