Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Bulgur, grobkörnig
- 950 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 120 g Erdnusscreme, fein
- 40 g Balsamico, dunkel
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig, flüssig
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 70 g Lauchzwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 70 g Erdnüsse, geröstet, ungesalzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8.2 g
Alternativní recepty
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Kürbis-Taboulé
10min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Winterlicher Quinoasalat
40min