
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 300 g Hokkaido-Kürbis in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Rosenkohl halbiert
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Orange unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Chili, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 224 kcal / 938 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Quinoa-Salat
50min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1hod.
Detox-Salat
10min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Bunter Quinoasalat
50min
Quinoa-Tabouleh
40min