Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Streifen (1 x 4 cm)
- 200 g Rosenkohl, halbiert
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 2 TL Curry und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Orange, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Chili, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min