Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g water
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 15 g salted butter
- 10 g lemon juice
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- 50 g sour cream
- 1 tsp plain flour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 226.5 mg
Alternativní recepty
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Rabbit stew
1h
Warm cabbage dish
15 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1sa 20 dk
Ukrainian borscht
35 min
Almond thins
25 min
Peas and jamon
40 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Cabbage rolls
1h 50 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1hod. 40min