Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce

Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce

4.4 14 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
6 portions

Suroviny

Cabbage rolls
  • cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
    12
  • water
    1000 g
  • potatoes cut into pieces (1 cm)
    500 g
  • dried red lentils rinsed
    300 g
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • feta cheese crumbled
    200 g
  • onions cut into quarters
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    300 g
Mushroom sauce
  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water
    150 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • onion cut into halves
    1
  • unsalted butter
    20 g
  • button mushrooms cut into slices
    200 g
  • white wine
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon juice
    10 g
  • fresh dill leaves only, to garnish (optional)
    1 sprig

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 707.1 mg
Protein 25.5 g
Kalorie 2969.3 kJ / 709.7 kcal
Tuk 34.5 g
Vláknina 15.6 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sacharidy 79.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...