![Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eda454c7f839d703de0cf5e871809ea6/Derivates/c8e90a14c1665b4c1ce1003d8ccf868c7f125c25.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 79.7 g
- Tuk
- 34.5 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 15.6 g
- Sodík
- 707.1 mg
Alternativní recepty
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min