Zařízení & příslušenství
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Příprava 10min.
Celkový 20min.
12 portions
Suroviny
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
349 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
10.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1hod.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1hod. 15min.
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 40min.
Black garlic and onion jam
55min.
Salmon with fennel and apple salad
1hod. 20min.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min.
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2hod.
Low Carb Cranberry Sauce
20min.
Far Breton with prunes
2hod.
Baked artichoke dip
35min.