Zařízení & příslušenství
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Příprava 10min.
Celkový 20min.
12 portions
Suroviny
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
349 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
580.9 kJ /
138.3 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
10.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chunky guacamole
10 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Smoked salmon mousse
5 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Tapenade
10 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min