Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 349 mg
Alternativní recepty
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Orange Marinated Olives
10 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min