Polish crêpes
TM6 TM5 TM31

Polish crêpes

4.8 (32 hodnocení)

Suroviny

Quark

  • 1000 g light sour cream (see Tips)

Crêpe batter

  • 330 g water
  • 230 g full cream milk
  • 2 eggs
  • 20 g grapeseed oil
  • 310 g plain flour
  • 1 pinch sea salt

Berry sauce

  • 200 g frozen raspberries
  • 100 g caster sugar
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)

Quark filling

  • 1 egg
  • 80 g caster sugar
  • 1 tsp vanilla sugar

Assembly

  • unsalted butter, for frying
  • vanilla ice cream, to serve (optional)
  • icing sugar, for dusting

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1662.8 kJ / 395.9 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
41.2 g
Tuk
22.1 g
Nasycený tuk
12.8 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
60.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty