Zařízení & příslušenství
Polish crêpes
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 35min.
12 portions
Suroviny
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
60.6 mg
Protein
8.4 g
Kalorie
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Tuk
22.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
12.8 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegetarian Kitchen
87 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Pear berry cereal
10 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min