Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 150 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe pour les fraises
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 350 g de fromage blanc 20 % m.g., préalablement égoutté dans un linge fin
-
200
g de sirop de fraise
nebo 200 g de liqueur de fraises - 150 g d'eau
- 20 biscuits roses de Reims ou boudoirs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1257 kJ / 297 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Tuk
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15 min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Tarte aux cassis meringuée
2h 30min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min