Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
2h
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse de fraise
4h 15min
Coulis de fruits
10 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min