Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
260
g de cerises griottes fraîches, dénoyautées
nebo 260 g de cerises griottes surgelées ou en conserve, dénoyautées et égouttées - 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 484 kJ / 115 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
2 godz.
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Crème brûlée à la violette
2h 15 min
Tiramisu aux cerises
2h 15 min
Crème fraise rhubarbe
1h 30 min
Pannacotta au melon
2h 15 min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Tartelettes meringuées à l'orange
2 godz.
Mousse aux pommes
40 Min