Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 150 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 20 biscuits roses de Reims
- 300 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 520 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse aux griottes
2h 30min
Crème fraise rhubarbe
1 godz. 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Pannacotta au melon
2h 15min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15min
Tiramisu framboises-fraises
3h