Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de liqueur d'amande, type amaretto
- 150 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 20 biscuits roses de Reims
- 300 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 520 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 34.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min
Gâteau en verrine
40 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Tiramisu pêche-lavande
3 Std. 20 Min
Gratin de figues
25 Min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min