Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de vin rouge, type Bourgogne
- 50 g de cognac
- 1 baie de genièvre
- 1 feuille de laurier
- 1 poulet, détaillé en morceaux (cuisses, pilons, ailes et blancs, environ 1200 g)
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de lardons fumés
- 150 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 100 g d'oignons grelot
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4026 kJ / 962 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1h 15min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Blanquette de veau
1u.
Bœuf bourguignon
12h
Sauté de veau Marengo
55min
Coq au vin
13 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25min
Osso-buco
1u. 20min
Aillade de veau
1h 30 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Rognons de veau au xérès
25min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min