Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Cotriade
1 Std.
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Calamar à la piperade
35min
Mouclade
1 Std.
Féroce d'avocat
30min
Brandade de morue
24h 35min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
La cuisson des langoustines
40min
Acras de morue
13 godz.