Kompatibilní verze
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème renversée au chocolat
1h
Lasagne chocolat, crème vanille et framboises
3 Std.
Crème brûlée au chocolat
3u. 15min
Tartelette chocolat-citron
4h 50min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Fraîcheur de nectarine
25min
Gratin aux fruits rouges
20min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 Std. 30 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Charlotte au chocolat
6u. 20min
Verrine à la pomme
30min