Kompatibilní verze
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 500 g de fromage blanc nature
- 6 biscuits sablés au beurre, type Roudor, émiettés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace aux fruits
5min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2j 10 menit
Poires duchesse
12hod. 25min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Soufflé au caramel
35min
Blanc-manger coco-ananas
4u. 15min
Verrine à la pomme
30 Min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 Min