Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Orzo-Pasta mit Hähnchen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hähnchenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 250 g Nudeln, Sorte Orzo oder Khritaraki
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40 min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10 min
Risoni-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 min
Hackfleischrisotto
40 min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Joghurthühnchen
40 min
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Linsen-Curry-Eintopf mit Hähnchen
40 min
Hähnchencurry mit Spinat und Basmatireis
45 min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min