
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Stängel Petersilie
- 850 g Wasser
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g trockener Weißwein
- 350 g Fusilli
- 1 TL Salz
- 1 Dose Safran, gemahlen (0,1 g), z.B. von Ostmann
- 120 g Cherry-Tomaten geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1hod.
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Tagliatelle mit Pilzen
1hod.
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1hod. 10min
Schwarze Linguine
45min
Tintenfischsauce
40min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1hod. 5min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min