Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 250 g Schwertfisch, in Stücken (1-2 cm)
- 320 g Tagliatelle (Tagliolini), trocken
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 TL Kapern, gesalzen, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Tintenfischsauce
40min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min