Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Sardellenfilet, in Öl, abgetropft
- 1 rote Chilischote, getrocknet, entkernt
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 250 g Schwertfisch, in Stücken (1-2 cm)
- 320 g Tagliatelle (Tagliolini), trocken
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 TL Kapern, gesalzen, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Garnelen
35 Min
Pasta alla Putanesca
45min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 Std. 10 Min
Aglio e Olio für Spaghetti
10min
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min