Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fischs
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen des Fischs
- 40 g Olivenöl
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 600 g Kartoffeln, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 4 Filets Seebarsch, ausgenommen, gesäubert (500-600 g), gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 321 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 godz.
Seelachs mit Reis und Paprika
1 godz.
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 godz. 15 min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 godz.
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Fisch-Piccata
1 godz.
Fischcurry
55 min
Lachs mit Paprika-Kartoffel-Gemüse
1 godz.
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1 godz.