Rindfleisch Teriyaki mit Reis

Rindfleisch Teriyaki mit Reis

4.1 287 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
2 Portionen

Suroviny

Mariniertes Rindfleisch
  • frischer Ingwer geschält, in dünnen Scheiben
    15 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • rote Chilischote, frisch entkernt, nach Geschmack und Schärfe
    ½ - 1
  • Honig
    2 TL
  • Teriyaki-Sauce
    70 g
  • Sesamöl
    20 g
  • Sake
    30 g
  • Limettensaft
    20 g
  • Wasser
    20 g
  • Maisstärke
    1 TL
  • Rindfleisch, ohne Knochen in 3 mm Scheiben (siehe Tipp)
    200 g
Gedämpfter Reis
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Rundkornreis
    180 g
    180 g Sushi Reis
Rindfleisch Teriyaki
  • Sesamöl
    10 g
  • Zuckererbsenschoten
    250 g
  • Wasser
    20 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (3 mm)
    6
  • Salz zum Abschmecken
  • Sesamsamen, geröstet zum Garnieren
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 39 g
Kalorie 3574 kJ / 853 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 9.6 g
Sacharidy 107 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...