Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto

Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto

4.3 572 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 Portionen

Suroviny

Gefüllte Hähnchenbrust
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Blattpetersilie
    15 g
  • Minze
    15 g
  • Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält
    1 EL
  • Ricotta gekühlt
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Hähnchenbrustfilets, ohne Haut
    6
Tomatenrisotto
  • Schalotte
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • glatte Petersilie
    15 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Risottoreis
    300 g
  • reife Tomaten geviertelt
    200 g
  • trockener Weißwein
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. EL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Tomatenmark
    20 g
  • Butter
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 52 g
Kalorie 2392 kJ / 569 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...