Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gefüllte Hähnchenbrust
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Blattpetersilie
- 15 g Minze
- 1 EL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält
- 200 g Ricotta, gekühlt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 6 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut
Tomatenrisotto
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g glatte Petersilie
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 200 g reife Tomaten, geviertelt
- 60 g trockener Weißwein
- 500 g Wasser
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Hackfleischrisotto
40 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10 min
Tomaten-Basilikum-Quiche mit Hähnchen
1h
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 min
Hähnchen mit Avocadosalsa
50 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 min
Spanischer Risotto
40 min