Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Pecorino, in Stücken
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
-
250
g Salsiccia, ohne Darm, in Stücken
nebo 250 g Bratwurst vom Schwein, frisch, ohne Darm, in Stücken - 1 EL Fenchelsamen
- 60 g trockener Weißwein
-
500
g Tomaten, in Stücken
nebo 500 g stückige Tomaten, aus der Dose - 1 TL Salz und mehr zum kochen der Nudeln
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Orecchiette
- 20 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2809 kJ / 671 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Salsiccia-Risotto
30min
Pasta alla Putanesca
45min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30min
Spanischer Risotto
40min
Bucatini all'amatriciana
45min
Risotto milanese
35 Min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Sauce all'amatriciana
20 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min